Hoebergen, Stucadoorsbedrijf Meijel

bus.jpg

Het vak "Stukadoor" zit nou eenmaal in onze familie, mede daardoor is ons bedrijf met recht een familiebedrijf te noemen met ruime ervaring. Vanaf 2001 zijn wij, de huidige eigenaars, actief en inmiddels een begrip in de regio te noemen op het gebied van alle stucadoors werkzaamheden. 

Het werkgebied van ons bedrijf is niet regio gebonden, Het doet ons dan ook goed dat steeds meer mensen "Stucadoorsbedrijf Hoebergen" weten te vinden.

Ons bedrijf bestaat uit twee ervaren stucadoors. We verzorgen het standaard stucwerk, maar zijn ook ervaren in de meer specialistische klussen, zoals renovatie- en restauratiestucwerk, thermische gevel isolatie, buitenstukwerken enz. Wij werken al jaren samen met diverse partners in de bouw en interieurbouw, dus ook voor niet standaard vraagstukken bent u bij ons aan het goede adres. Denk hierbij aan betonlook stukwerken of speciale producten voor de afwerking van badkamer wanden/vloeren, toilet wanden/vloeren, keukenbladen of een verkoopbalie de mogelijkheden zijn eindeloos!

nieuwbouwhuis4.jpg

Stucwerk offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat Stucadoorsbedrijf Hoebergen voor u kan betekenen? Vraag…

offerte aanvragen